Katt

Katten din favorit – köp produkter med kattryck

Har du som jag katt, så vet du hur högt älskade våra fyrfotade vänner är. Ett sätt att visa vår omvärld att vi verkligen tycker om katter, är att skaffa prylar med kattmotiv.

Vill du till exempel ha en T-shirt med gulligt kattmotiv till dig själv eller ditt barn, så beställ online vad du vill ha.

Prylar med kattmotiv

Det finns ju så mycket mer saker du kan skaffa med kattmotiv på. Allt från muggar och hängare, till ljushållare och memory spel – endast fantasin sätter gränser. Varför inte skaffa ett duschdraperi med små söta katter på, till exempel?

Minnessak av din katt

Det är extra trevligt med ett minne av din kisse, som finns kvar i många år, även efter att älsklingen gått bort. Du kan till exempel skaffa en bildram, där du sätter in foto och tassavtryck på din katt. Det finns också duktiga konstnärer som specialiserat sig på djurporträtt. Du kan även få din katts namn ingraverat på halsband och armband, så att du kan bära din vän med dig överallt. Och när väl tiden oundvikligen är inne, kan du få en personlig urna med bild på ditt lilla hjärta. Det blir ett fint minne.