Hund

Bäst foder till din fyrbente vän

Din fyrbente vän behöver ordentligt foder för att må bra. Det är viktigt att se till att fodret har alla vitaminer och mineraler din vän behöver. Förutom vitaminer är även proteinkällan i fodret viktig. Vissa djur kan även behöva tilläggsprodukter för att säkerställa en bra kost. Beställ hundfoder på nätet och gör din fyrbente vän glad.

Nytt innehåll i djurfoder

Det blir allt vanligare att använda sig av nya proteinkällor för djurfoder. Insektsprotein och protein från bland annat gräs är idag populära proteinkällor. Gräsprotein kan även användas till olika matprodukter för människor och är ett klimatsmart alternativ. Insektsprotein kommer från fluglarver och andra insekter. Trots de nya proteinkällorna är det fortfarande vanligt att använda traditionella produkter såsom fågel och fisk.

Kostnaderna ökar

Det är inte enbart människors mat som har ökat i kostnad, djurfoder blir också allt dyrare. Förutom maten är det även tilläggsprodukter för djur såsom kattsand som har blivit allt dyrare.

Fortfarande kan du dock hitta bra produkter till ett lägre pris. Det är dock viktigt att se till att fodret du köper innehåller allt ditt djur behöver. Många företag erbjuder rabatt om du köper större satser istället för att beställa hem lite åt gången.